Палений чізкейк Сан-Себастьян

Як зробити Палений чізкейк Сан Себастьян простий рецепт в духовці. Погодьтеся, що ефектно? 😍😍 Басків чізкейк, він же печений, він же Сан Себастьян. Це найсмачніший торт за останні кілька років, що я проьовала. Обожнюю його!

Інгредієнти

750 г сир вершковий
190 г цукор
450 г вершки 33%
15-20 г ванільний цукор
20-30 г лимон соку
32 р кукурудзяний крохмаль
5 великих яєць

Палений чізкейк Сан Себастьян покроковий рецепт

1. Сир, цукор і ваніль перемішуємо. Додаємо крохмаль. Вводимо по одному яйця. Додаємо лимон сік, вершки Ці всі інгредієнти можна перемішати лопаткою або ручним віночком. Міксер можна навіть не використовувати. Наливаємо в форму 20 см.
2. На відео я використовувала 24, це досить великий торт виходить, тому перерахувала вам на 20 див. Так само на відео я обклеювали форму пергаментом з усіх краев.

3. Можна цього не робити, просто постеліть на дно або, якщо у вас кільце без дна, то фольгою. Ножем можна легко прорізати потім краю. Випікаємо при 240° 30-35 хвилин. Даємо повністю охолонути при кімнатній температурі. Потім прибираємо в холодильник на 1-2 години або на ночь.