Абрикосовий пиріг з йогуртом приголомшливо смачний

Люблю прості і швидкі рецепти. Ось прям як цей. І щоб обов’язково смачно. Тому ретельно відбираю такі у свою скарбничку. Щоб потім раз і готово. Знайшла цей рецепт на каналі Ірини Хлебниковой, і вже готувала такий не тільки з абрикосами, але і з чорною смородиною. Нам дуже сподобалося. Як зробити Абрикосовий пиріг з йогуртом приголомшливо смачний в духовці рецепт простий і швидкий.

Інгредієнти

250 г борошна
150 г йогурти або нежирної сметани
2 яйця С0
180 г цукру
60 г рослинної олії
350-400 г половинок абрикосів або інші ягоди
10 г розпушувача
сіль
ванілін або екстракт ванілі

Абрикосовий пиріг з йогуртом приголомшливо смачний покроковий рецепт

1. Яйця збити з цукром, додати йогурт і рослинне масло. Збити. Сухі інгредієнти, крім цукру змішати і всипати в збиті яйця. Перемешать.
2. Викласти в змащену маслом і присипану борошном форму для випічки діаметром 22-24 див. Зверху викласти ягоди і трохи втопити їх у тесте.

3. Випікати при температурі 180 градусів до сухої шпажки. Готовий пиріг повністю остудити. А я бажаю всім гарного вечора і ось таких вихідних!