Домашні пончики донати з нутеллою і корицею

Ці домашні пончики донати з нутеллою і корицею неймовірно смачні, пухнасті і прості в приготуванні. Моя донька обожнює донати з різною начинкою і тепер мені не треба купувати готові, печу будинку.

Інгредієнти

290 р. борошна;
30 р. цукру;
5 р. сухих дріжджів;
1/4 ч. л. солі;
120 р. молока;
ваніль;
1 велике яйце(60 г);
60 г вершкового масла кімнатної температури;

Рослинна олія для смаження;
150 г нутелла або начинки за вашим вибором
50 г. цукру;
20 р. кориці.

Домашні пончики донати з нутеллою і корицею покроковий рецепт

1. Змішайте всі інгредієнти, крім вершкового масла в деже міксера. Замісіть круте тісто. Вимісити 8-10 хвилин. Тісто стане гладким і еластичним, а при легкому натисканні пальцем має злегка пружинити. Вмішайте вершкове масло в тісто шматочками. Вимішуємо ще 2-3 хвилини. Подкатайте тісто перекладіть в злегка змащену олією миску і накройте.
2. Залиште при кімнатній температурі приблизно на 20 хвилин, щоб почати процес підйому, потім перенесіть в холодильник мінімум на дві години, а краще на ніч. Тісто расскатайте в пласт близько 1 див. Виріжте круглою формою заготовки. Залиште пончики на расстойку від 30 хвилин до часа.
3. Коли ви злегка доторкнетеся пальцем, повинен залишити невелике поглиблення, яке пружинить. Смажимо донати у великій кількості розігрітої олії. Коли пончики трохи охолонуть, проткніть в них отвір. І з допомогою кондитерського мішка заповніть нутеллою. Умочіть в суміші кориці і сахара.