Галета з грушею та сиром

Як зробити Галету з грушею та сиром рецепт простий в духовці.

Інгредієнти

для основи 👩🏽🍳
▪️Сир в пачці до 5% – 180г
▪️Яйце – 1 шт
▪️Підсолоджувач – за смаком
▪️Розпушувач – 1 год/л
▪️Борошно ц/з пшенична ~ 70 р
▪️Вершкове масло (з морозилки) – 20 г

Начинка:
▪️М’який сир до 5% – 170 р
▪️Груша – 1-2 шт
▪️Підсолоджувач – за смаком

Галета з грушею та сиром покроковий рецепт

1. Змішуємо сир, яйце, сах.зам/цукор , розпушувач, борошно, холодне вершкове масло (натерти на тертці). Замішуємо тісто і кладемо в холодильник хвилин на 20.
2. Готуємо начинку. В м’який сир додати сах.зам/ цукор, добре перемішати. Грушу нарізати тонкими слайсами , чим тонше вони будуть, тим красивіше получится.
3. Викладаємо тісто на перманентну папір або силіконовий килимок і розкочуємо качалкою, потім викладаємо м’який сир і грушу в серцевину, защипуємо краю. Відправляємо в розігріту до 190 градусів духовку приблизно хвилин на 20-30.