Капучіно чізкейк з кави

Як смачно зробити Капучіно чізкейк з кавою простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Я зробила десерт – рай для кавоманів. Це такоооой топчик!! Яскравий, насичений смак кави, найніжніша шапочка зі збитих вершків.. кайф😍

Інгредієнти

Для чізкейку 18 см нам треба

•Основа:
Шоколадне печиво – 180 гр
Вершкове масло – 40 гр
Кави міцний – 50 гр

•Сирна маса:
Сирний сир – 500 гр
Цукор – 150 гр
Вершки 33% – 250 гр
Яйця – 3 шт
Крохмаль – 40 гр
Какао – 20 гр
Мелена кава – 20 гр
Кави міцний – 50 гр
Ванілін – щіпка

•Для прикраси
Вершки 33% – 200 гр
Цукрова пудра – 50 гр
Какао – 10 гр

Капучіно чізкейк з кавою покроковий рецепт

1. Каву розчинну або мелений. Головне подрібніть до стану пудри – дрібних крупинок. Печиво подрібнити за допомогою блендера або качалки, змішати з розтопленим вершковим маслом і звареною кавою. Перемішати і висипати у форму, застелену пергаментом.

2. Утрамбувати ложкою, зробивши основу для чізкейку. Сирний сир (кімнатної температури) змішати з цукром, влити вершки і яйця і ще раз перемішати. Ввести крохмаль, мелену каву (подрібнити його в кавомолці, щоб пудра була) і какао. Перемішати, додати заварену каву і сирна маса готова.

3. Спробуйте на смак, якщо недостатньо кавово, то додайте ще кави (меленого або завареного) трішки. Перелийте на основу, трохи постукайте по столу, щоб вийшло повітря і випікайте при 170 градусах приблизно 50 хвилин. Після випікання чізкейк повинен трохи колихатися, але бути досить плотным.

4. На відео показала як. Залишити остигати при кімнатній температурі і прибрати в холодильник на 6-7 годин. Збити вершки з цукровою пудрою і прикрасити вже остиглий чізкейк! Посипати какао і можна розрізати на порції і наслаждаться.

Відео рецепт 👇