Як смачно зробити горіх Смажений мигдаль з цукром на сковороді простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Хрусткий смажений мигдаль, як на різдвяних ринках 😍🎄
Інгредієнти
Робиться за 10 хвилин
200г мигдалю
80г цукру
4ст л води
1ч л кориці (тут за смаком)
горіх Смажений мигдаль з цукром на сковороді покроковий рецепт
1. У місткості з товстим дном з’єднайте цукор з водою, доведіть на середньому вогні до кипіння, постійно помішуючи. Додайте мигдаль і постійно заважаючи, обсмажуйте до тих пір, поки він не карамелизируется.
2. Коли вода випарується, він побіліє. Додайте корицю або інші спеції на свій смак 🙂 Обсмажуєте далі до золотого кольору на слабкому вогні. Стежте, щоб не підгоріло‼️
3. Пересипте мигдаль на пергамент, одним шаром, на відстані один від одного і дайте охолонути. Зберігайте в жерстяній банке.
Відео рецепт 👇