Кокосовий крем заварний для торта з кокосовою стружкою простий рецепт. Це шалено смачний крем, який обов’язково спробуйте в поєднанні з хрусткою начинкою з мигдалю (рецепт вже є в профілі)
Інгредієнти
Білий шоколад без цукру 50 гр
Кокосові вершки 19-22% 40 гр
Кокосова стружка 5 гр
Сирний сир 140 гр
Кокосовий крем заварний для торта з кокосовою стружкою покроковий рецепт
1. Кокосові вершки нагрійте до 80 градусів. Залийте білий шоколад і залиште на 1-2 хвилин, подрібніть блендером разом з кокосовою стружкой.
2. Перекладіть в тару і приберіть в холодильник до стабілізації массы.
3. Збийте з сирним сиром. Перекладіть в кондитерський мішок, используйте.
Відео рецепт 👇