Як зробити смачний Мармуровий пиріг з гарбузом і шоколадом рецепт простий. Цей кексовый пиріг нікого не залишить байдужим! Ніжний, м’який, вологий з легким ароматом цитруса. Ніхто й не здогадається, що там є гарбуз!
Інгредієнти
🎃 Для гарбузового шару:
Пюре гарбуза 125 гр
Борошно 125 гр
Цукор 75 гр
Масло рослинне 50 гр
Яйце С1 1 шт
Розпушувач 5 гр
Сіль щіпка
Цедра одного лимона або апельсина
🍫 Для шоколадного шару:
Борошно 100 гр
Кефір 125 гр
Какао 25 гр
Цукор 75 гр
Масло рослинне 50 гр
Яйце С1 1 шт
Розпушувач 5 гр
Сіль щіпка
Мармуровий пиріг з гарбузом і шоколадом покроковий рецепт
1. Гарбуз ріжемо на шматочки. Запікаємо або варимо до м’якості. Робимо пюре. Борошно з’єднайте з розпушувачем і сіллю. Яйце трохи збиваємо з цукром. Додаємо пюре, олію і з’єднуємо з сухими інгредієнтами. Шоколадний шар. Борошно з’єднайте з розпушувачем, какао і сіллю. Яйце трохи збиваємо з цукром, додаємо масло і кефир.
2. З’єднуємо з сухими інгредієнтами. У форму 18-20 см по черзі ложкою викладаємо шари. Випікаємо при 180 градусах 40-45 хвилин до готовности.
3. Для шоколадної заливки, гарячими вершками 25 гр заливаємо молочний шоколад 50 гр і все перемішуємо. Даємо добре охолонути. Можна покласти в холодильник на годину. Цю суміш наносимо поверх остиглого пирога. Приємного апетиту!