Пиріг галета з абрикосами і лавандою без сиру

Як приготувати смачний Пиріг галета з абрикосами і лавандою без сиру рецепт в духовці простий. Начинку можете використовувати абсолютно будь-яку. Галета не вибаглива в цьому плані.

Інгредієнти

Для тесту :
Борошно цільнозернові-155 р
Масло вершкове м’яке – 115 р
Цукрова пудра – 1 ст. л.
Сіль щіпка
Вершки 10% (холодні) 30 мл

Пиріг галета з абрикосами і лавандою без сиру покроковий рецепт

1. Розтерти в крихту всі сухі інгредієнти. Додати холодні вершки і сформувати тісто в шар.
2. При необхідності додайте ще борошна або рідини, щоб вийшло гладке пластичне тісто. Прибрати під плівку, в холодильник на 1 час.
3. Далі розкачати під пергаментним папером в пласт, зверху викласти начинку і загорнути краї галети. Випікати до золотистої корочки.