Тістечко шоколадна картопля

ГАРАНТУЄМО, ЦЕ НАЙСМАЧНІША КАРТОПЛЯ У ВАШОМУ ЖИТТІ. Швидше зберігайте піст, щоб не втратити. Як зробити Тістечка шоколадна картопля рецепт простий.

Інгредієнти

Шоколадне тісто:
2 яйця категорії С1
90 гр пшеничного борошна
75 гр цукру
20 гр какао
75 гр окропу
45 гр рослинного масла без запаху
2 гр розпушувача
1 гр соди
Щіпка солі

Ганаш (на 300 гр крихти)
Інгредієнти:
80 гр вершків 33%
60 гр темного шоколаду 54,5
30 гр вершкового масла 82,5

Солона карамель
Інгредієнти:
100 гр вершків 33
100 гр цукру
1 гр солі

Глазур:
200 гр темного шоколаду 54,5
25 гр рослинного масла
40-60 гр подрібнених горіхів

Тістечко шоколадна картопля покроковий рецепт

1. Шоколадне тісто:
1.Какао залити окропом і добре розмішати.
2.Змішати борошно,сіль,соду і розпушувач.
3.Теплі яйця збити з цукром до стану малює віночка, слідом додати рослинне масло і перемішати.
4.Акуратно ввести какао в суміш, слідом всипати всі сухі інгредієнти.
5.Розлити у форму діаметром 18-20 см і відправити в духовку випікатися при температурі 160-170 градусів на 30 хвилин.
Далі необхідно бісквіт остудити і подрібнити до стану крихти. Для картоплі використовувалося 300 грам крошки.

2. Ганаш:
1.Шоколад залити гарячими вершками і дати постояти 1 хвилину.
2.Пробити блендером масу і ввести вершкове масло, після ще раз пробити.
Далі необхідно змішати ганаш з крихтою з бісквіту до пластичности.

3. Солона карамель:
1. Розтопити цукор до бурштинового кольору.
2. Влити акуратно гарячі вершки і варити 3-4 хвилини.
3. Додати в карамель сіль, дати охолонути і перелити в кондитерський мішок.
Утрамбувати в силіконові форми бісквітну масу, в середину налити карамель і закрити зверху бісквітної масою. Заморозить.

4. Глазур:
1. Розтопити шоколад, влити в нього тепле рослинне масло і пробити блендером.
2. Додати в масу горіхи і перемішати.
Заморожену картоплю витягнути з форми і покрити глазур’ю зручним способом. Прикрасити можна сублимированными ягодами, різноманітними посипками або шоколадною стружкой.

Відео рецепт 👇