Вишневе желе з вершковою панна-коттой

Як зробити Вишневе желе з вершковою панна-коттой 👀 Не за горами самий похмурий свято – Хеллоуїн. Святкувати будете?🥧 Якщо так, пропонуємо вам тематичний десертик в стаканчиках, який досить просто готувати, але виглядає він дуже ефектно. Знизу вишневе желе, а око, як ви зрозуміли, це найніжніша панна-котта.

Інгредієнти

🍒 Нам знадобиться для желе:
Вишневий сік 200 р
Желатин 15 р
Стаканчики для трайфлов

🧂 Для панна-котти:
Вершки 33 % 150 р
Цукор 25 г
Желатин 15 р
Барвники чорний і зелений

Вишневе желе з вершковою панна-коттой покроковий рецепт

1. 1. Желатин замочуємо в крижаній воді.
2. Сік нагріваємо до кипіння.
3. Розпускаємо желатин в гарячому соку.
4. Заповнюємо стаканчики желе на 3/4.
5. Прибираємо в холодильник до застывания.

2. 🧂Для панна-котти:
1. Желатин замочуємо в крижаній воді.
2. Вершки з цукром нагріваємо до кипіння, і розмішуємо до розчинення цукру.
3. Розпускаємо набряклий желатин в теплих вершках.
4. В окремі чашечки відливаємо по 1 ст. л. суміші. В одну додаємо чорний барвник, в іншу зелений.
5. У форму півсфери налити по краплі чорної панна-котто, підморозити.
6. Коли вона застигла, поверх робимо кружечок із зеленої панна-котти побільше. Це буде зіницю. Подмораживаем.
7. Коли зіниця застиг, заповнюємо форми білим желе. Ставимо в холодильник на кілька годин.
8. Коли панна-котта застигла, опускаємо форму в окріп на пару секунд і витрушуємо готові півсфери.
9. Розміщуємо наші очі в стаканчики з вишневим желе.
10. При бажанні можна додати реалістичності, промалювавши капіляри червоним красителем.

Відео рецепт 👇