Пиріг Сметанник з ягодами на рисовому борошні в духовці

Найніжніший сметанник. Дуже смачний, можна зробити з будь-якими ягодами. Пиріг Сметанник з ягодами на рисовому борошні в духовці простий рецепт.

Інгредієнти

Для основи:
•Борошно рисова – 150 г
•Яйце – 1 шт
•Молоко – 50 г
•М’який сир – 30 г
•Вершкове масло – 20 г
•Підсолоджувач – за смаком

Для сметанною начинки:
•Сметана – 250 р
•Яйця – 2 шт.
•Сирний сир – 70 г (за бажанням)
•Підсолоджувач – за смаком

Для ягідного шару:
•Ягоди (у мене смородина) – 100 г
•Кукурудзяний крохмаль – 15 м

Пиріг Сметанник з ягодами на рисовому борошні в духовці покроковий рецепт

1. Для основи змішуємо всі інгредієнти, крім борошна. Ретельно перемішуємо, додаємо борошно і вимішуємо тесто.

2. Розподіляємо його по формі (у мене діаметр 18 см). З допомогою виделки робимо дірочки на дне.

3. Для начинки змішуємо всі інгредієнти. Ягоди змішуємо з крахмалом.

4. Зверху на основу висипаємо ягоди, потім сметанний шар. Випікаємо при 180 градусів 30 хвилин. Даємо повністю остыть.

Відео рецепт 👇