Солодкий бісквіт зі згущеним молоком, маслом і яйцями

РЕЦЕПТ бісквіта на згущеному молоці «молочна дівчинка» від Вікторії Ульянової. Сьогодні хочу поділитися з вами рецептом ідеальної основи для десертів – бісквітом на згущеному молоці. Цей рецепт підкупить вас своєю простотою приготування, доступністю інгредієнтів, неймовірно пористою структурою, а також приємний, в міру солодким присмаком. Як зробити солодкий бісквіт зі згущеним молоком, маслом і яйцями для торта рецепт простий.

Інгредієнти

Молоко незбиране згущене – 500 г
Яйця С0 – 3 шт
Борошно – 300 г
Слив.масло – 80 г
Розпушувач – 12 р
Сіль (щіпка)

Солодкий бісквіт зі згущеним молоком, маслом і яйцями покроковий рецепт

1. Масло розтопити і дати охолонути. Збити яйця, згущене молоко і сіль до об’єднання. В окремому посуді просіяти борошно і розпушувач. Додати до яєчної суміші в 3-4 прийоми, кожен раз добре перемішуючи з допомогою венчика.

2. Додати розтоплене масло і перемішати до об’єднання. Поставити кільце на пергамент для випічки, викласти тісто, розрівняти лопаткою. Кільце підняти. Під час випічки бісквіт збільшується, тому після охолодження потрібно вирізати бісквіт тим же кольцом.

3. Випікати близько 10 хвилин при температурі 180 градусів. Орієнтуйтеся на свою духовку. Цього тесту вистачить на 5-6 штук не тонких коржей.