Шоколадні патьоки глазур на воді на торти

Як зробити Шоколадні патьоки глазур на воді на торти рецепт простий. Сьогодні зробимо шоколадні патьоки лише з двох інгредієнтів води і шоколаду. Інгредієнтів вистачить на покриття торт 16 см (патьоки + повністю залита серединка)

Інгредієнти

білий шоколад (у мене 33%) 60 р
вода 15 р

темний шоколад (54,5%) 60 г
вода 25-30 г

Шоколадні патьоки глазур на воді на торти покроковий рецепт

1. Шоколад розтопити і потроху додавати воду (такої ж температури, що і шоколад).

2. Шоколад спочатку згорнеться і загусне, але по мірі додавання води перетвориться в однорідну гладку массу.

3. Робоча температура глазурі 27-30 градусов.