Торт пиріг Сльози Ангела з сиром, полуницею і меренгою

Як робити смачний Торт, пиріг Сльози Ангела з сиром, полуницею та меренгою простий рецепт. Ніжний десерт з полуницею та сиром. Дуже ніжний і смачний, ваші рідні і близькі точно його оцінять.

Інгредієнти

Тісто:⠀⠀
– масло сл. – 100гр⠀⠀
– яйце – 1шт⠀⠀
– борошно – 240гр⠀⠀
– розпушувач – 1 ч. л⠀⠀
– цукор – 3 ст. л⠀⠀
⠀⠀
Начинка:⠀⠀
– сир – 400гр⠀⠀
– жовтки – 3шт⠀⠀
– цукор – 100гр⠀⠀
– манка – 1ст.л⠀⠀
– сметана – 4ст.л⠀⠀

Полуничний шар:⠀
– полуниця – 200гр⠀
– цукор – 1 ст. л⠀
– крохмаль – 1 ст. л⠀

Меренга :⠀⠀⠀
– білки – 3шт⠀⠀
– цукрова пудра – 100г⠀⠀

Торт пиріг Сльози Ангела з сиром, полуницею і меренгою покроковий рецепт

1. Замішуємо тісто з усіх інгредієнтів: масло, цукор, борошно, розпушувач, яйце. Тісто має бути еластичним. Готуємо сирну начинку: перетираємо сир з цукром, жовтками, додаємо манку і сметану. Начинка виходить досить жидкой.
2. Готуємо полуничний шар: кладемо в каструльку полуницю, цукор, крохмаль і доводимо до кипіння, далі блендируем суміш і остуджуємо. Беремо форму і формуємо основу нашого пирога (діаметр моєї форми 20см), далі наливаємо начинку з сиру і ставимо випікатися при 180гр 15 мин.
3. Через 15 хвилин наливаємо зверху полуничний курд і випікаємо ще 15 хв. Поки пиріг випікається готуємо меренгу: збиваємо білки з цукровою пудрою до стійких пиков.
4. Дістаємо пиріг з духовки, акуратно розподіляємо меренгу по поверхні і відправляємо в духовку ще на 20хв при 160гр. Якщо хочете виразних сліз, то треба гарячий пиріг накрити кастрюлей.
5. Десерт буде дуже ніжним і смачним. Приготуйте його самі у себе вдома і насолодитеся його ніжністю.⠀⠀