Торт Червоний Оксамит класичний з крем-чізом домашній

Сьогодні по вашим проханням приготуємо торт Червоний Оксамит! Це дуже популярний торт, що став сучасною класикою. Як приготувати популярний Торт Червоний Оксамит класичний з крем-чізом рецепт простий в домашніх умовах своїми руками, майстер клас! Зараз є багато варіантів його приготування, які значно між собою відрізняються. Я в свій час перепробувала багато різних рецептів. Сьогодні приготую той, на якому зупинилася.

Інгредієнти

На торт діаметром 16 см, вага без вирівнювання 1,1 кг

Червоний Оксамит Бісквіти (на 2 форми по 16 см)
Розпушувач 0,6 ч. л.
Борошно 190 р
Червоний харчовий барвник
Сіль 2 г
Цукор 180 р
Йогурт натуральний 170 р
Вершкове масло 100 г
Яйця 2 шт
Сода 6 р
Какао алк. 3 р

Червоний Оксамит Крем
Цукрова пудра-60 г
Вершки 33% 100 р
Маскарпоне 200 р
Сирний вершковий сир 200 г

Торт Червоний Оксамит класичний з крем-чізом домашній покроковий рецепт

1. Всі інгредієнти повинні бути кімнатної температури. У чашу просіяти сухі інгредієнти – борошно, какао, соду, сіль і розпушувач. Перемішати віночком. Вершкове масло кімнатної температури добре збити з цукром. Масло посвітлішає і придбає кремову текстуру. До йогурту кімнатної температури додати червоний гелевий барвник і добре перемішати. Тепер до масляно-яєчної маси потрібно буде в 3 етапи ввести сухі інгредієнти, чергую з йогуртом в 2 етапи. Після кожного додавання перемішувати миксером.

2. Виходить, починаємо і закінчуємо сухими інгредієнтами. Додали 1/3 сухих, перемішали, далі 1/2 йогурту, перемішали, потім сухі – знову йогурт і закінчили сухими. У результаті виходить густе ніжне повітряне тісто. Я випікала в 2 формах діаметром 16 див. Температура випічки 170 С, режим верх-низ, до готовности.

3. На готовність перевіряємо дерев’яною шпажкою. У двох формах в моїй духовці бісквіти випікалися близько 30 хвилин. Готові бісквіти дістати з форм, загорнути в харчову плівку і дати відлежатися в холодильнику мінімум 5 часов.

4. Крем.
Для червоного оксамиту підійде кремчиз на вершках, кремчиз на вершковому маслі. Мені подобається розбавляти навпіл сирний сир з маскарпоне. Тоді смак крему виходить більш вершковим, ніж сирним. мені дуже подобається таке поєднання з вершково-шоколадним бісквітами. Всі інгредієнти повинні бути добре охолодженими. Я додатково за півгодини до приготування крему охолоджую чашу і венчики.

5. Крем потім набагато швидше і легше збивається. Всі інгредієнти скласти в чашу міксера і збити в однорідний крем. Збивати на невеликій швидкості, щоб не пропустити момент готовності крему. У складі присутня маскарпоне, його легко перевзбить, тому важливо дотримуватися уважність. Коли всі грудочки сирів розійшлися і крем став однорідним – він готовий. Крем виходить стабильным.

6. Збірка.
Кожен бісквіт розрізати на 2 коржа. Тонким шаром зрізати верхню шапочку і обов’язково зрізати денце. На денці бісквіта барвник вигорає і потім в розрізі дасть неприємний коричневий відтінок. Я на вагах крем розділила на рівні частини, щоб між коржами була однакова кількість. Зібрати торт, переклавши бісквіти кремом. Готовий торт обернути зі всіх сторін і верх харчовою плівкою. Прибрати в холодильник на стабілізацію мінімум на 6 годин. Торт стане просочиться нежным.

7. За бажанням вирівняти кремом. Відмінно підійде кремчиз на вершковому масле.

8. Неймовірно смачний Торт Червоний Оксамит класичний готовий!