Чізкейк з желе і бузком з пинтерест

Чізкейк з бузком з Pinterest 💜 Ще і в корисній версії, без цукру, і навіть без випічки! Чізкейк з желе і бузком з пинтерест простий рецепт. Одним шматочком ви точно не обмежитеся, але і це не проблема, адже:

Інгредієнти

КБЖУ на 100 гр: 121/9,1/7,6/3,4

(16-18 см):

Для основи:
▪️Пісочне печиво без цукру – 100 гр
▪️Молоко будь – 40 гр

Для чізкейку:
▪️Рікотта – 400 гр
▪️М’який сир або сметана – 150 гр
▪️Підсолоджувач за смаком (у мене 60 гр пудри эритрита)
▪️Ванільний екстракт/пудра – 1/2 ч. л
▪️Желатин порошковий (220 блюм) – 10 гр (+вода для замочування 60 гр)
▪️Молоко – 100 гр

Для верхнього шару:
▪️Желатин порошковий – 5 гр (+ вода для замочування 30 гр)
▪️Вода – 150 мл
▪️Підсолоджувач (у мене 3 гр фитпарад 7)
▪️Харчовий барвник бузковий 1 крапля або сік буряка
▪️Квіти бузку

Чізкейк з желе і бузком з пинтерест покроковий рецепт

1. Для основи подрібнити печиво в дрібну крихту руками, качалкою або блендером, змішати з молоком і викласти на дно форми, добре утрамбуйте. Поставити в холод на годину. Замочити желатин в холодній воді і дати набрякнути 10-15 хвилин. Розчинити в гарячому, але НЕ киплячому молоці однородности.

2. Рікотту змішати з м’яким сиром, підсолоджувачем, ваніллю до однорідності. 1-2 ст. л. цієї маси змішати з желатиновим молоком, і вирівнявши температуру, об’єднати обидві массы.

3. Вилити на дно з печива і прибрати чізкейк в холодильник на кілька годин до повної стабілізації (у мене стояв ніч). Для декору промити квіточки бузку, а в звичайну воду додати барвник і підсолоджувач, нагреть.

4. В ній розчинити заздалегідь замочений желатин. Викласти квіти по периметру чізкейку з допомогою пінцета і залити бузковою водою. Прибрати в холод ще на годину. Все набагато простіше, ніж здається, а зовнішній вигляд, смак і текстура приголомшливі! Створіть вау-ефект і приготуйте таку красу, поки бузок квітне за одному😉