Шоколадний Млинцевий торт зі сметаною

Шоколадний Млинцевий торт зі сметаною «Фантастика» простий рецепт.

Інгредієнти

2 яйця
2-3 столові ложки цукру
300 мл молока
180 гр борошна
20 гр какао
200 мл окропу
2 с/л рослинного масла

Крем;
700 гр сметани
200 гр цукрової пудри
1 п желатину ( 15 гр )
1 п ваніліну

Начинка :
200-300 гр консервованих персиків
200-300 гр полуниці

Ганаш:
100 грам шоколаду
50 мл молока
50 гр вершкового олії

Шоколадний Млинцевий торт зі сметаною покроковий рецепт

1. Збиваємо яйця з цукровим піском приблизно 2 хвилини, додаємо пів порції молока, соняшникової олії і розмішуємо масу, додаємо какао, борошно і отримуємо густу однорідну масу. В кінці додаємо решту молока і кип’ячену воду (200 мл). Перемішуємо і залишаємо на 20 хвилин. Поки тісто відпочиває приступимо до крему. Беремо сметану, додаємо ванілін, цукрову пудру і добре перемешиваем.

2. Потім консервовані персики і свіжу полуницю, ріжемо шматочками. 15 г желатину + 100 мл холодної води. Залишаємо на 5 хвилин. Через 20 хвилин готуємо млинці. Обсмажуємо з двох сторін на середньому/слабкому вогні. Наостанок розчиняємо желатин, акуратно додаємо 2-3 л сметани в желатин, перемішуємо і додаємо в сметану. Беремо один млинцевий лист кладемо на дно форми, заливаємо кремом рясно і збираємо торт.

3. В зручні чашки або ж піали, кладемо млинцевий лист, заливаємо 2-3 з/л крему, додаємо фрукти, збираємо мішечком і щільно викладаємо «мішечки» у форму для торта. Зверху виливаємо залишок крему, фрукти і накриваємо млинцем, защипайте краю всередину. Щільно закрити харчовою плівкою, відправляємо в холодильник на ночь.

4. Шоколад, молоко і вершкове масло відправляємо на 2-3 хвилини в мікрохвильову піч, на розпалювання потім добре перемішуємо і повністю покриваємо торт. У мене вийшло 15 млинчиків, верх – низ і 13 мішечків. Якщо ваше тісто з грудочками, краще фільтрувати через сито.

5. Желатин на повільному вогні розчиняємо, а не кип’ятимо! Можна додати будь-які фрукти, наприклад консервовану вишню без кісточок, але щоб поєднувалися і по смаках і за кольорами, коли один фрукт консервований, у такому випадку торт виходить дуже ніжним. Форма діаметром 22 см.

Відео рецепт 👇