Чізкейк Сан-Себастьян з вершками

Як смачно зробити Чізкейк Сан-Себастьян з вершками простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Я шкодую, що не готувала його раніше, тому що це 💔

Інгредієнти

✅ 400 г кисломолочного сиру
✅ 90-100 г цукрової пудри
✅ 15 г кукурудзяного крохмалю
✅ ванілін
✅ 3 яйця С1
✅ 270 г вершків 33%

Чізкейк Сан-Себастьян з вершками покроковий рецепт

1. З’єднати сирний сир, цукрову пудру і кукурудзяний крохмаль, перемішати, я це роблю міксером. Додати ванілін, сік лайма, і яйця. Добре збити блендером до однорідної массы.

2. Додаємо вершки і перемішуємо до однорідності. Готуємо форму як показано на відео. Врахуйте, тісто рідке, тому добре закріпіть форму. Випікаємо при 220-240* хвилин 35-40.

3. Верхівка підгорає і це нормально. Чізкейк повинен трястися як на відео. Даємо йому повністю охолонути і бажано хвилин на 30 прибираємо в холодильник. Поливаємо улюбленим топпінгом і насолоджуємося вкусом.

Відео рецепт 👇