Шоколадно-банановий торт з вершковим кремом

Як смачно зробити Шоколадно-банановий торт з вершковим кремом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Бісквіт. У мене на окропі:
200 грам борошна
200 грам цукру
35 грам какао-порошку
0,75 ч. л. розпушувача
0,75 ч. л. соди
Щіпка солі
1 яйце
60 грам рослинної олії
125 грам молока
125 грам окропу
1 чл оцту 6% (якщо какао алкализированное)

Карамелізований банан.
✅40 грам цукру
✅40 грам вершки
✅25 вершкового масла
✅1-2 середніх банана

Ганаш.
✅75 грам вершків 33%
✅50 грам темного шоколаду (у мене Callebaut 811)

Крем для прошарку:
✅500 гр вершкового сиру
✅150 гр вершків (від 30%
✅100-120 гр цукрової пудри(за смаком)

Шоколадно-банановий торт з вершковим кремом покроковий рецепт

1. Всі сухі елементи просіяти, змішати. Додати молоко, масло і яйце, перемішати. Влити окріп і оцет, перемішати. Випікати при температурі 170 градусів 40-50 хвилин. Обернути плівкою і прибрати в холодильник на ночь.
2. У сковороді розтопити цукор, влити гарячі! вершки, перемішати. Додати масло кімнатної температури і банани, не дрібно порізані! Трохи потримати банани в карамелі, акуратно перевертаючи, щоб не розвалилися. Остудити. Вершки нагріти, вилити на шоколад. Пробити масу блендером. Прибрати в холодильник на 4-6 годин минимум.
3. Збити міксером до щільного крему. Збірка торта. Бісквіт розрізати на 3 коржі. Збираємо в такій послідовності: корж-крем-бортик з крему-банан-корж-крем-бортик-ганаш-корж. Після стабілізації вирівняти будь стабільним кремом. У мене сирний на вершках. 400 гр сиру 100 гр пудри 40-50 гр вершків 33-35 % Збити до уплотнения.