Глазур для пряників на альбумине

Як смачно зробити Глазур для пряників на альбумине простий рецепт покроковий в домашніх умовах швидко. Я глазирую імбирні пряники тільки цієї глазур’ю і не боюся давати її дітям. Вона готується на альбумине – сухому курячому білку. Він вже пастеризований, а значить, безпечний.
Альбумін продається в магазинах для кондитерів, маркетплейсах. Знайти його взагалі не проблема! Беріть підвищеної взбиваемости. У мене зараз альбумін Роскар. Можна взяти пастеризований білок в пляшці. Свіжий білок я не використовую. Вважайте це моєю кондитерської профдеформацией.

Інгредієнти

5 г альбуміну
25 г води
110 г цукрової пудри

Глазур для пряників на альбумине покроковий рецепт

1. Альбумін замочити у воді на 20 мин.
2. Збити міксером на середній швидкості до пивної піни, всипати пудру і збивати до щільної глянсовою массы.

3. Все! Глазур виходить плотная.