Вірменський торт мікадо зі згущеним молоком

Як смачно зробити Вірменський торт мікадо зі згущеним молоком простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Приготуємо смачний торт «МІКАДО». Це той торт, який дуже красиво виглядає на столі

Інгредієнти

Для тесту: 🍰
✔️Яйце 6 шт
✔️Цукор 300г
✔️Масло вершкове 300 г( при ✔️кімнатній температурі)
✔️Сметана 300 г
✔️Сода 2 ч. л
✔️Какао-4 ст. л
✔️Борошно 700 г (+-)

Для крему :🍰
✔️Згущене молоко варене(2 банки) 600 р
✔️350 г Масло вершкове (кімнатної температури)
✔️Ванілін
✔️Шоколад темний 150 г (щоб посипати зверху)

Вірменський торт мікадо зі згущеним молоком покроковий рецепт

1. На яйце додаємо цукор і збиваємо до білого, додаємо сметану і масло. Далі на какао додаємо соду, 3 ст. л борошна і гарненько перемішаємо. Потім додаємо на масу, продовжуємо збивати і поступово додаємо решту муку.

2. На дошку посипаємо 100 г борошна, тісто наливають на борошно, зверху ще посипаємо борошно і замешаем великий колобок. Далі, тісто ділимо на 8 частин. На пергамент посипаємо борошно і тісто відразу розкачуємо на нього, проколюємо виделкою і відправляємо в духовку при 170°С на 4-5 минут.
3. Приготування крему взагалі простіше простого: Всі інгредієнти повинні бути строго кімнатної температури. Збиваємо по максимуму і крем готовий. Збірка тортика звичайна. Корж, крем, корж, крем і так до кінця, а зверху тертий шоколад! Приємного апетиту!