Вишневе компоті для торта на пектині

Як зробити Вишневе компоті для торта на пектині рецепт простий.

Інгредієнти

Пюре вишні 150г
Вишня без кісточки 50г
Цукор 85г (якщо дуже кисла вишня +15г)
Пектин nh 4г
Лимонна кислота 2г

Вишневе компоті для торта на пектині покроковий рецепт

1. Пюре вишні прогріти в сотейнику. Пектин змішати з цукром, всипати “дощиком”, постійно помішуючи в кипляче пюре.
2. Пробити блендером, додати лимонну кислоту, добре змішати. Додати шматочки вишні. Довести до кипения.
3. Стабілізувати в холодильнику близько 3 годин. Дуже підходить до шоколадних тортів і капкейкам. А ось вершкові (і будь-які світлі) може забарвити в синюватий цвет.

Відео рецепт 👇