Як зробити Карамельний заварний крем для торта рецепт простий. Швидше зберігайте піст, щоб не втратити його.
Інгредієнти
50 гр цукру
10 мл води
300 мл молока
3 жовтки
20 гр крохмалю
20 гр вершкового масла
Карамельний заварний крем для торта покроковий рецепт
1. В сотейник з товстим дном відправити цукор і воду, довести до бурштинового кольору, додати гаряче молоко порціями. До жовтків додати крохмаль і трохи теплої суміші з першого кроку, добре перемішати Додати решту суміш і перемішати до однорідного стану. Повернути на вогонь і, активно помішуючи, заварити крем.
2. Зняти крем з вогню, додати масло і перемішати до однорідного стану Важливо правильно остудити крем. Як це зробити? Готовий крем вилити на деко, застелений харчовою плівкою, розподілити його тонким слоем.
3. зверху Накрити плівкою в контакт і відправити в морозилку до охолодження, але стежте за тим, щоб крем застиг. Термін зберігання крему: 48 годин, якщо ви його правильно охладили.
Відео рецепт 👇