Карамельний заварний крем для торта

Як зробити Карамельний заварний крем для торта рецепт простий. Швидше зберігайте піст, щоб не втратити його.

Інгредієнти

50 гр цукру
10 мл води
300 мл молока
3 жовтки
20 гр крохмалю
20 гр вершкового масла

Карамельний заварний крем для торта покроковий рецепт

1. В сотейник з товстим дном відправити цукор і воду, довести до бурштинового кольору, додати гаряче молоко порціями. До жовтків додати крохмаль і трохи теплої суміші з першого кроку, добре перемішати Додати решту суміш і перемішати до однорідного стану. Повернути на вогонь і, активно помішуючи, заварити крем.

2. Зняти крем з вогню, додати масло і перемішати до однорідного стану Важливо правильно остудити крем. Як це зробити? Готовий крем вилити на деко, застелений харчовою плівкою, розподілити його тонким слоем.

3. зверху Накрити плівкою в контакт і відправити в морозилку до охолодження, але стежте за тим, щоб крем застиг. Термін зберігання крему: 48 годин, якщо ви його правильно охладили.

Відео рецепт 👇