Як запекти яблука в духовці з медом і цукром

Смачно, корисно, ароматно, апетитно – запечені яблука. Такий десерт не просто смачний, але і корисний. Як запекти яблука в духовці з медом і цукром простий рецепт. А багатьом він нагадає дитинство, коли бабуся діставала з печі смачні запечені яблука, политі методом чи посипані цукровою пудрою. Сьогодні запікати яблука можна в духовці або мікрохвильовій печі, а процес приготування займе мінімум часу. При запіканні фрукт зберігає корисні властивості. Пропонуємо приготувати десерт за класичним рецептом.

Інгредієнти

Яблука – 2-3 шт.
Мед\цукор – за смаком

Як запекти яблука в духовці з медом і цукром покроковий рецепт

1. Помити яблука, зробити у верхній частині зріз – шапочку. Очистити яблука від насіння. Додати яблука мед/цукор, накрити шапочками.
2. Відправити фрукти запікатися в духовку, розігріту до 180 градусів, на 20-30 хвилин. Готово!
3. Можна начиняти яблука горіхами, сухофруктами, сиром з родзинками, посипати корицею або цукровою пудрою – орієнтуйтеся на свої смакові предпочтения.