Заварні палички на молоці та воді

Як приготувати смачні Заварні палички на молоці та воді рецепт простий 🤤 Або солодке тісто, як сказав Сашко 😃 Він думав, що вони будуть хрусткими, а вони не хрусткі 😁 Це ніжні, калорійні палички в цукровій обсипання – ідеально до чаю 👍 і з вареним згущеним молоком 🤤

Інгредієнти

1. Молоко – 500 мл
2. Вода – 200 мл
3. Цукор – 50 грам
4. Масло вершкове – 50 грам
5. Сіль – щіпка
6. Борошно – 400 грам
7. Яйце – 1 шт.
8. Цукор (~50 грам) і кориця ( 0,5 ч. л.) для обсипання

Заварні палички на молоці та воді покроковий рецепт

1. У сотейник (каструлю з товстим дном) наливаємо молоко, воду, додаємо цукор, сіль і вершкове масло – доводимо до кипіння. Додаємо просіяне борошно і швидко перемішуємо, щоб утворилася однорідна тесто.

2. перекладаємо Тісто в грубокую тарілку, даємо трохи охолонути. Коли тісто подостыло, додаємо збите яйце і замішуємо однорідне тісто. З тіста робимо ковбаски, приблизно з палець. У глибокій сковороді нагріваємо олію, щоб палички плавали в масле.

3. Смажимо все палички до рум’яної скориночки і викладаємо на тарілку з паперовим рушником (щоб пішла зайва олія). В тарілці змішуємо цукор з корицею і обвалюють у них палички. Ідеально з вареної сгущенкой.

Відео рецепт 👇