Морозиво парфе на йогурті з мандаринами

Як зробити смачне морозиво парфе на йогурті з мандаринами рецепт простий 🍊🌿. У перший вечір листопада вриваюся в вашу стрічку з цим ароматним і дуже ніжним десертом.

Інгредієнти

Апельсиновий сироп:
Сік 2 апельсинів🍊
2 столові ложки цукру

Парфе:
4 яйця, розділених
150 мл вершків
30 г меду
30 г цукру
160 г йогурту
3 мандарина, м’якоть🍊
100 мл вершків
160 г йогурту

Морозиво парфе на йогурті з мандаринами покроковий рецепт

1. Апельсиновий сік з цукром довести до кипіння і варити 10-15 хвилин. Сік повинен трохи загуснути, щоб утворився сироп. Дайте охолонути. Розділити яйця, нагріти на водяній бані яєчні жовтки, 150 мл вершків, мед і цукор і дати загуснути, помішуючи. Це займає близько 10 хвилин. Вмішайте 160 г йогурту і дайте остыть.
2. Тим часом очистити часточки мандаринів від плівок, нарізати шматочками. Збити яєчні білки з 2 столовими ложками цукру, поки вони не стануть густими, вершки збити до густоти, додати решту (160 г) йогурт з вершками і обережно додати обидва в яєчну смесь.
3. Спочатку вершки, а потім яєчний білок. Нарешті, вмішати шматочки мандарина. Вилийте суміш у форму для випічки кексу, викладену харчовою плівкою. Залийте поверх апельсиновим сиропом, прикрийте харчовою плівкою і поставте в холодильник мінімум на 8 годин, бажано на ночь.