Сирний пиріг з карамелізованими яблуками

Сирний пиріг з карамелізованими яблуками простий рецепт. Форма «Tart» – моя улюблена і найпопулярніша😍

Інгредієнти

Розмір: 26 на 6см;
Вага: 1кг;
Вартість 4300р

Тісто:
4 шт. Яйця
280 гр. Цукру
500 гр. Сиру 9%
150 гр. Вершкового масла
350 гр. Борошна
8 гр. Розпушувача

Карамелизованные яблука:
5 шт. Яблук середнього розміру
80 гр. Тростинного цукру
15 гр. Кориці
20 гр. Вершкового масла

Сирний пиріг з карамелізованими яблуками покроковий рецепт

1. Сир важливо взяти сухий і протерти його через сито. Не використовуйте свій саморобний сир в тісто, воно не вийде! ⠀ Масло кімнатної температури з цукром збиваємо до білого пару хвилин. Після додаємо сир і перемішуємо. ⠀ По одному вводимо яйця активно перемішуючи. А потім просіяне борошно з розпушувачем. ⠀
2. Перекладаємо тісто в змащену тонкїм шаром рослинного масла форму. ⠀ Випікаємо в заздалегідь розігрітій до 170 С духовці, режим верх низ без конвекції. ⠀ Час випічки залежить від духовки і форми, тому краще перевіряти на суху зубочистку! ⠀
3. Орієнтовний час випічки 50-60 хвилин. Готового кексу даємо охолонути у формі 10 хвилин і після витягуємо на решітку. ⠀ Яблука очищаємо і нарізаємо на дрібні кубики. Обсмажуємо на вершковому маслі 5 минут.
4. Потім всипаємо цукор з корицею і смажимо ще поки яблука не стануть м’якими зовні, але з твердою серединкою всередині. ⠀ Перекладаємо на тарт і їмо поки яблука теплые.