![](/wp-content/uploads/image_6835.jpg)
Як смачно зробити Смачний мандариновий пиріг зі свіжих мандаринів в духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.
Інгредієнти
Тісто
Масло вершкове – 115 р
Яйця – 2 шт.
Борошно – 100 г
Цукрозамінник – 1 ч. л (арт. на Wildberries 31978954), або цукор – 70 г
Мандарини – 2 шт.
Розпушувач – 1 ч. л
Кориця – 1/2 ч. л
Для карамелі
Цукор – 100 г
Вода – 3 ст. л
Смачний мандариновий пиріг зі свіжих мандаринів в духовці покроковий рецепт
![](/wp-content/uploads/image_6842.jpg)
1. Розм’якшене вершкове масло збиваємо пару хвилин. Вводимо по черзі яйця, збиваємо після кожного додавання. Додаємо цукор, розпушувач, перемішуємо. Додаємо поступово борошно, перемішуємо вручну або на найнижчій скорости.
2. У форму для випікання укладаємо пергамент і часточки мандаринів. Присипаємо корицею. Краще робити з бортиками, оскільки якщо хоч трохи щільно не закривається форма, витече карамель. Для сиропу в каструлю всипаємо цукор, вливаємо воду, перемешиваем.
3. Далі готуємо на повільному вогні, не перемішуючи, поки суміш не придбає золотавий колір. Виливаємо сироп на мандарини. Зверху викладаємо тісто. Ставимо в духовку на 40 хвилин при 180С Приємного апетиту!
Відео рецепт 👇