Горіховий торт зі згущеним молоком і кремом чіз

Як зробити дуже смачний Горіховий торт зі згущеним молоком і кремом чіз рецепт простий.

Інгредієнти

Діаметр форми 18 див.

Для горіхового бісквіта
✅Яйця-3 шт
✅Волоські горіхи-100 г (подрібнені)
✅Цукор-130 г
✅Раст масло-60 г
✅Молоко-60 г (тепле)
✅Борошно-150 г
✅Розпушувач-1 ч. л
✅Ванільний цукор-1 ч. л

КРЕМ З КАРАМЕЛЬНИМ СМАКОМ
✅Вершки-250 г
✅Маскарпоне-400 р
✅Цукрова пудра-30 г
✅Ванільний цукор-1 ч. л
✅Варене згущене молоко-200 р

КРЕМ ДЛЯ ВИРІВНЮВАННЯ / КРЕМ-ЧІЗ
✅Сирний сир-400 г (у мене Philadelphia)
✅Злив масло-150 г
✅Ванільний цукор-1 ч. л
✅Цукрова пудра-80 г

Горіховий торт зі згущеним молоком і кремом чіз покроковий рецепт

1. ПРИГОТУВАННЯ БІСКВІТА.
Для початку потрібно горіхи трохи підсмажити на сухій сковороді. Далі подрібнити в блендері. З’єднуємо всі сухі інгредієнти разом і залишаємо осторонь. Також заздалегідь з’єднуємо в окремій мисці раст масло і тепле молоко. Яйця з цукром збити міксером 10 хв,на максимальних обертах. Далі до яєчної маси в 2-3 етапи додати всі сухі інгредієнти і молоко з раст маслом. Добре з’єднати з лопаткою.(дивіться відео) Випікаємо в розігрітій до 170*С духовці,приблизно 40-45 хв (дивіться по своїй духовці)
2. КРЕМ ІЗ КАРАМЕЛЬНИМ СМАКОМ.
Бажано щоб згущене молоко теж була холодна як сирний сир і вершки. З’єднати всі інгредієнти і збити міксером до однорідної щільної массы.

3. КРЕМ ДЛЯ ВИРІВНЮВАННЯ / КРЕМ-ЧІЗ.
Злив масло збити з цукровою пудрою і ванільним цукром до світлої і пишної маси (масло має бути кімнатної температури) Додати сирний сир і збити ще раз до однорідної массы.

4. Далі збираємо торт. У начинці у мене фісташки і карамель, замість карамелі можна взяти Варену згущенку. Номер насадки для оформлення Wilton 1B

Відео рецепт 👇