Меренговый торт з маскарпоне, йогуртом і малиною

Привіт, хлопці. Мене часто запитують: «Істомін, як тобі вдається весь час залишатися гарному настрої?» У цій фразі брехня зустрічається двічі, по-перше: ніхто мене ні про що не запитує, а по друге: ті люди, які бачили мене в поганому настрої підписали підписку про нерозголошення.
Розгадка секрету лежить в поєднанні величезної кількості чинників. Їх цілих два. Перше: моя робота нерозривно пов’язана з їжею, тобто налагоджено харчування і рівень серотоніну зашкалює. Друге: де їжа-там і слабоалкогольні напої. Як зробити Меренговый торт з маскарпоне, йогуртом і малиною у домашніх умовах рецепт простий в духовці.
Саме так, перебуваючи весь час на алкогольному хмарі і поїдаючи малиновий торт мені вдається дратувати оточуючих своїм, схожим на крики тетерева, сміхом. Ось вам рецепт гарного настрою:

Інгредієнти

Меренга:
Білок 250
Цукор 450

Крем:
Маскарпоне 200гр
Йогурт густий 200г
Цукрова пудра 40гр

Меренговый торт з маскарпоне, йогуртом і малиною покроковий рецепт

1. Меренга.
З’єднати, поставити на водяну баню і збивати до отримання густої піни. Випікати при температурі 135 градусів 40 минут.
2. Крем:
Все разом збити. Малина – 300г (половину розім’яти виделкою з цукровою пудрою. Кількість пудри залежить від молодості і стиглості ягід)

3. Зібрати торт:
Меренга, крем, малина.