Чебуреки з бринзою і зеленню

Хрусткі і ніжні чебуреки бринзою, смачно як в гарячому, так і в холодному вигляді. Чебуреки з бринзою і зеленню простий рецепт.

Інгредієнти

200 мл тепле молоко
2 жовтки
+/- 400 г борошно
25 г масло або маргарин
0,5 – 1 чл сіль
0,5 чл цукор
1 чл розпушувач

Начинка:
Бринза або сир
Кріп
Сіль за смаком

Чебуреки з бринзою і зеленню покроковий рецепт

1. В тепле молоко додаємо масло, сіль, цукор, розпушувач, борошно і замішуємо тісто, даємо йому 1 годину отдохнуть.

2. Подрібнюємо бринзу, змішуємо з сиром, сіль по вкусу.

3. Формуємо чебуреки, тісто розкочуємо тонко і обсмажуємо в масле.

4. Готово.

Відео рецепт 👇