Іспанська басків чізкейк Сан-Себастьян

Іспанський басків чізкейк Сан Себастьян горілий простий рецепт.

Інгредієнти

•Сирний сир – 510 р.
•Вершки 35% – 250 мл
•Цукор – 170 р.
•Борошно – 10 р.
•Кукурудзяний крохмаль – 5 р.
•Лимонний сік – 5 р.
•Яйця курячі – 3 шт.

Іспанська басків чізкейк Сан Себастьян покроковий рецепт

1. Викладемо сирний сир в зручну миску і розімніть лопаткою до пом’якшення. Як тільки сир став м’який і однорідний всыпем цукор, перемішати лопаткою щоб розподілити цукор рівномірно, після чого активно збиваємо 30-40 секунд. Яйця відправляємо в миску по одній штуці і взбиваем.

2. Так нам простіше буде розподілити яйця рівномірно. Заллємо вершки і знову добре перемішуємо. Додамо борошно і кукурудзяний крохмаль, бажано через сито, замішуємо. На цьому етапі слід додати 5 р. лимонного соку (на відео, на жаль не зміг показати).
3. Пропускаємо рідке тісто через сито і переходимо до форми для запікання. Форму слід змастити невеликою кількістю рослинної олії і обліпити пергаментом. Заливаємо тісто у форму і відправляємо в заздалегідь розігріту духовку до 230 градусів на 30 хвилин. Як тільки зверху скоринка почорніє можна доставать.

4. Моя форма на відео діаметром 17 сантиметрів. Готовий чізкейк потрібно охолодити до кімнатної температури, накрити харчовою плівкою і прибрати в холодильник мінімум на 4 години, а краще залишити на ніч, як я і сделал.

5. Подаємо шматочок чізкейку з будь-яким конфітюром і ягодами. Я швидко приготував конфитюриз заморожених ягід і нарізав інжир часточками, вийшло фантастически.

Відео рецепт 👇