Меренга на паличці в духовці в домашніх умовах

Як зробити Меренгу на паличці в духовці в домашніх умовах рецепт простий🎅 Ділюся з вами своїм перевіреним роками рецептом меренги.

Інгредієнти

Білок 110 р
Вода 70 р
Цукор 300 г
Цукрова пудра 15 г

Меренга на паличці в духовці в домашніх умовах покроковий рецепт

1. Білки кімнатної температури збиваємо до щільної піни. У сотейник наливаємо воду і засипаємо цукор. Варимо сироп до 120 градусів. Продовжуючи збивати білок вливаємо в нього тонкою цівкою сироп.
2. Продовжуємо збивати, поки маса не стане 50 градусів, тоді засипаємо пудру частинами. Потім я розділила масу на 2 частини і одну забарвила червоним красителем.
3. Відсаджуємо меренги і сушимо на 80 градусах 2,5 години. Важливо! Меренгу ставимо в холодну духовку! Не дістаємо меренгу з духовки поки вона не охолоне! Так ми уникнемо трещин.

Відео рецепт 👇