Кавовий торт Ілюзія зі сметаною, згущеним молоком і безе

Як зробити смачний Кавовий торт Ілюзія зі сметаною, згущеним молоком і безе рецепт простий.

Інгредієнти

Тісто:
6 жовтків;
350 гр цукру;
150 гр вершкового масла;
400 гр сметани;
0,5 чл соди;
500 гр борошна;
2 ст л какао;
2 ст л меленої кави;

Безе:
6 білків;
300 гр цукру;

Крем:
300 гр вершкового масла;
500 гр згущеного молока;
Пакетик ваніліну;
2 ст ложки какао.

Плитка темного шоколаду.

Кавовий торт Ілюзія зі сметаною, згущеним молоком і безе покроковий рецепт

1. Для тіста збиваємо жовтки, і поступово додаємо всі інгредієнти, заважаючи все міксером. Ділимо його на 3 частини для трьох різних коржів. Одна частина залишається Світлою. У другу додаємо яке, в третю – кави. Випікаємо коржі на аркуші пергаменту, змащеному вершковим масло при 180 гр приблизно 20 минут.
2. Безе випікаємо в розігрітій духовці на 100-120 гр до рожевого кольору приблизно 60-70 хвилин. Для крему збиваємо вершкове масло кімнатної температури до білого, поступово додаємо згущене молоко, в кінці додаємо ванілін. Ділимо крем на 2 частини. Одна залишається ванільною, у другу додаємо какао 2 ст л.
3. Викладаємо шарами коржі, – спочатку шоколадний корж, зверху білий крем, далі безе, зверху білий крем. Потім білий корж, шоколадний крем і в кінці кавовий корж, зверху шоколадний крем. Зверху натираємо темний шоколад і даємо торту настоятися кілька годин. Він неймовірно смачний 🔥👍🏼

Відео рецепт 👇