Сирний торт з сиру та вершків з желатином і апельсином

Як зробити смачний Сирний торт з сиру та вершків з желатином і апельсином рецепт простий.

Інгредієнти

Сирна маса:
✅ 50г желатину
✅ 100г води (залити желатин)
✅ 500г вершків (у нас 20%)
✅ 500г сиру
✅ 2 шт апельсинів
✅ 50г цукру (в наступний раз буду без, пробуйте, може вам треба побільше солодощі)
✅ Кокосові чіпси для прикраси

Для основи:
✅ Хлібні палички або печиво
✅ 70-100 г вершкового масла
✅ Цедра апельсина і трохи його соку
✅ Пару ложок кислого варення⠀

Сирний торт з сиру та вершків з желатином і апельсином покроковий рецепт

1. Желатин залити водою до набухання. Додати цукор, вершки і підігріти до розчинення (не кип’ятити ‼️). З’єднати желатинову масу з сиром заглибним блендером. ⠀
2. хлібні палички Подрібнити в крихту, додати розтоплене масло, цедру, вичавити трохи соку. Утрамбувати у форму (краще зі знімним дном), змастити варенням. ⠀
3. На основу вилити сирну масу, втопити шматочки апельсинів без шкірки і кісточок😁. Кокосові чіпси для прикраси. ⠀В холодильник на ніч. Вранці насолоджуємося, мене згадуємо🥰