Рулет Тірамісу з кави і какао і кремом з маскарпоне і вершків

Як зробити смачний Рулет Тірамісу з кави і какао і кремом з маскарпоне і вершків рецепт простий. Чудовий, смачний і дуже простий у приготуванні рулет. Ніжне тісто з ароматом кави, наповнене кремом з Маскарпоне з вершками. Ммм .. як же це смачно 😋. Дуже рекомендую приготувати!

Інгредієнти

Для бісквіта:
Яйце – 3 шт.(кімнатної температури)
Цукор – 100 гр.
Кава розчинна – 1 ч. л.
Какао – порошок- 1/2 ч. л.
Сіль – 1/4 ч. л.
Борошно (просіяти) – 100 гр.
Розпушувач – 1/2 ч. л.

Просочення для рулету:
Кава розчинна – 2 ч. л. + Окріп – 70 мл (розмішати й остудити)

Крем:
Сир Маскарпоне – 250 гр.,
Вершки 33-35% – 250 мл,
Цукрова пудра – 60 гр..,
Лікер кавовий або амаретто (не обов’язково) – 2 ст. л.

Рулет Тірамісу з кави і какао і кремом з маскарпоне і вершків покроковий рецепт

1. Духовку розігріти до 175°C. Деко застелити папером для випічки і змастити рослинним маслом. Збити яйця, цукор, какао, розчинна кава і сіль міксером протягом 5-6 хвилин на високій швидкості, поки не вийде легка, пухка і стійка піна. Додати борошно і розпушувач і акуратно перемішати дерев’яною ложкою або лопаткою до отримання однорідної маси. Вилити у форму і розрівняти. Випікати 8-10 хвилин, або поки рулет не стане золотистим і пружним на дотик. Вийняти рулет разом з папером на стіл, накрити кухонним рушником і дати повністю остыть.
2. Збити всі інгредієнти міксером до отримання стійкої маси (2-3 хв). Для прикраси – какао порошок, натертий шоколад, крем – 1/3 часть.

3. Збірка рулету: Просочити остиглий рулет невеликою кількістю кави. Розподілити рівномірно 2/3 крему (не доходячи до краю 2 див.). Згорнути в рулет з допомогою паперу для випічки на якій він лежить, перекласти на тарілку. Акуратно обмазати готовий рулет залишилися кремом, прибрати в холодильник мінімум на 2 години(краще на ніч). Перед подачею посипати какао і натертим шоколадом ( за бажанням). Гарного вам дня та приємного апетиту!