Кокосове печиво з апельсином і рисовим борошном

Як зробити Кокосове печиво з апельсином і рисовим борошном простий рецепт.

Інгредієнти

Кокосова борошно – 100 гр.
Рисове борошно – 90 гр.
Кокосова стружка – 80 гр.
Кокосовий цукор – 90 гр.
Сода – 1/2 ч. л
Вершкове масло – 60 гр. (у мене пісне на кешью, рецепт є на сторінці)
Насіння світлого льону – 2 ч. л.
Апельсиновий фреш – 200 мл
Кокосове молоко – 100 мл
Цедра лимона – 1-2 ч. л.

Кокосове печиво з апельсином і рисовим борошном покроковий рецепт

1. Насіння льону змолоти в кавомолці і залити 50 мл теплої води, залишити на 30 хвилин – це буде “лляна яйце”. Сухі інгредієнти перемішати, додати цедру. Додати розм’якшене масло, лляне яйце, апельсиновий сік віджати з апельсину і додати кокосову молоко.

2. Замісити тісто, накрити і відправити в холодильник на 30 хвилин. Розігріти духовку до 180с. Сформувати кульки для печива, обваляти в пудрі кокосового цукру, викласти на деко, притиснути і відправити в духовку на 30 минут.

3. При подачі можна зверху присипати цукровою пудрою. Все у мене вийшло 22 печенья.

Відео рецепт 👇