Домашні шоколадні цукерки зі смородиною і чорносливом

Як смачно зробити Домашні шоколадні цукерки зі смородиною і чорносливом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

80 г вершків 33% жирності
120 г пюре з смородини
250 г шоколаду
60 г вершкового масла 82,5%
40 г чорносливу або інших сухофруктів
Сублімована малина або какао-порошок для обвалювання

Домашні шоколадні цукерки зі смородиною і чорносливом покроковий рецепт

1. Вершки і пюре підігріваємо до кипіння, вливаємо в шоколад. Збиваємо блендером до эмульсии.

2. Охолодити суміш, додаємо масло, перемішуємо. Нарізаємо чорнослив шматочками, змішуємо ганашем.

3. Прибираємо в холодильник мінімум на 12 годин. Формуємо кульки по 15-20 г, обвалюємо в какао-порошке.

Відео рецепт 👇