Яблучний зефір в шоколаді класичний

Як зробити смачний Яблучний зефір в шоколаді класичний рецепт простий. Як і багато інших зефірні смаки яблучну класику можна зробити будь-технологією. В даному випадку моя улюблена – класична! 🧐Технологія сама хитра за кількістю нюансів і важливих деталей, але зате результат – повітряна ніжна зефірна текстура, тане в роті😋 Хочете навчиться робити за цією технологією різні смаки? Класика 🍏 , рецепт ↙️.

Інгредієнти

дивіться нижче

Яблучний зефір в шоколаді класичний покроковий рецепт

1. З’єднайте в деже міксера яблучне пюре 150 г, цукор 130 г, білок 35 р. Перемішайте до зволоження і збивайте до мах щільності маси. Паралельно варимо сироп, визначаємо готовність безперервно тягнуться нитки. У сотейнику з’єднати 180 г цукру, 70 г глюкозного сиропу, 7 г агару силою 900, води 100 г.
2. Добре перемішайте до зволоження і поставте на середній вогонь 🔥 Агаровий сироп повинен бути рідким і добре вливатися в масу, дуже часто сироп переварюють, тому що орієнтуються по термометру, які не завжди точні🤪.

3. Сироп вливайте в збиту масу тонкою цівкою на високих оборотах міксера. Отсадите зефір у красиву форму НА ФОЛЬГУ і охолодіть в холодильнику 20-30 хвилин. Викупайте зефір в розтопленому, оттемперированном шоколаді (30 -32 градуси) і знову помістіть в холодильник на півгодини. Зефір в шоколаді виходить з легкої хрусткою корочкой.