Чізкейк Баунті без випічки в духовці, без цукру і без желатину простий рецепт.
Інгредієнти
Основа:
– Хлібці 130г
– Шоколад без цукру 100г (брала гіркий)
⠀
Кокосова начинка:
– Молоко 500г
– Кокосова стружка 80г
– Манна крупа 4ст.д.
– Фитпарад 14г
– Сироп топінамбура 90г
⠀
Шоколадний ганаш:
– Шоколад 70г
– Вершки 30-33% 55мл
Чізкейк Баунті без випічки в духовці і без цукру покроковий рецепт
1. Подрібнити блендером хлібці. Раджу брати нейтральні щільні, хрусткі (не вафельні). Шоколад нарізати на кубики, розтопити в мікрохвильовці, перемішуючи кожні 20 секунду (або на водяній бані). Додати в хлібцям, перемешать.
2. Підготувати кільце без дна (18см) на плоскій тарілці. Рівномірно розподілити хрустку основу за допомогою ложки.
3. Для кокосової начинки все змішати в сотейнику з товстим деком і варити до загустіння на невеликому вогні, постійно помішуючи. Додати на основу і закрита плівкою в контакт. Остудити до кімнатної температури, а далі в холодильнику мінімум на 3 години (краще на ніч).
4. Залити шматочки шоколаду гарячими вершками на 1-2 хв, перемішати і прикрасити чізкейк. Можна пробувати!
Відео рецепт 👇