Малиновий торт з конфітюром

Як зробити Малиновий торт з конфітюром простий рецепт 💖 Такий домашній, літній, легкий і дуже смачний.

Інгредієнти

Бісквіт:
🥚яйця – 5шт
🥄цукор – 150г
🍚борошно – 150г

Крем:
🥛сирний сир – 250гр
🥛вершки 33% – 150мл
🥄цукрова пудра – 70гр
💖малина – 100гр

Для конфітюру:
💖малина – 100гр
🥄цукор – 1ст.л
🥄крохмаль – 1ч.л

Прикраса:
💖малина
🍃пелюстки мигдалю

Просочення:
🥛молоко

Малиновий торт з конфітюром покроковий рецепт

1. Бісквіт:
Збиваємо яйця з цукром міксером до густої піни. Просіваємо борошно до цієї маси і перемішуємо акуратно лопаткою знизу вгору. Випікаємо в рознімної формі, покритої фольгою в духовці, розігрітій до 180С хвилин 40 (перевіряйте готовність) Залишаємо до повного остывания.
2. Крем:
Збиваємо сирний сир з вершками і цукровою пудрою. Додаємо малину і перемішуємо так, щоб малина «раздавилась».

3. Для конфітюру:
Малину змішуємо з цукром і крохмалем, занепад блендером, варимо до загустіння і повністю остужаем.

4. Збираємо тортик:
Бісквіт ділимо на 2 або 3 частини (у мене 2) Просочуємо половинку бісквіта молоком, змащуємо кремом, в середину викладаємо конфітюр, накриваємо другою половиною бісквіта, просочуємо молоком, змащуємо кремом, вирівнюємо. Прикрашаємо малиною і пелюстками миндаля.

Відео рецепт 👇