Пісочний тертий пиріг з варенням вегетаріанський

ТОЙ САМИЙ Пісочний тертий пиріг з варенням в духовці найсмачніший рецепт (пісний, вегетаріанський варіант)😋👍 Виходить не нудотний, економічний, простий у приготуванні пиріг до чаю, дозволяє утилізувати будь-яке варення🔥 Зберігайте, ставте лайки ❤ , щоб мої рецепти не пропали з вашої стрічки, і готуйте обов’язково👍

Інгредієнти

Тісто:
350-400г борошна
2 ч. л. розпушувача
120 г теплої води
100 г рослинної олії (без запаху, можна кокосове)
80г цукру (можна меду або сиропу)
ванілін, ванільний цукор

Начинка:
близько 250г варення – за смаком
(я ще додала 200г розмороженої вишні без кісточки, обваленной в кукурудзяному крохмалі)

Пісочний тертий пиріг з варенням вегетаріанський покроковий рецепт

1. Включити духовку на 180°С. У воді розмішати цукор, щоб трохи розчинився. Додати масло, ваніль, просіяти борошно з розпушувачем. Замісити отлипающее від рук тісто, щоб не залишилося сухий борошна. Відокремити 1/3 тіста, зробивши 4-6 грудочок, і відправити їх в морозилку.

2. Вистелити форму для випічки тістом, зробивши невеликі бортики (діаметр 23 см, прямокутна у мене близько 25×14 см). Розподілити варення по тесту. Я зверху ще розклала розморожену вишню без кісточки, обвалявши її в кукурудзяному крахмале.

3. Зверху натерти на крупній тертці заморожені грудочки тіста. Випікати 30-40 хвилин при 180°С до рум’яного кольору. Розрізати теплим і можна наслаждаться.