Біскотті з фундуком та шоколадом

Як смачно зробити Біскотті з фундуком та шоколадом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

230 г борошна,
80 г цукру,
50 г сл.масла,
2 великих яйця,
100 г фундука,
50 г шоколаду,
1 ч. л. розпушувача,
1/2 ч. л. солі,
ванілін або цедра апельсина (за бажанням).

Продукти кімнат.темп.

Біскотті з фундуком та шоколадом покроковий рецепт

1. Фундук злегка обсмажити, за бажанням очистити від шкірки. Шоколад порубати або взяти шок.краплі. Масло розтерти з цукром, сіллю і цедрой.
2. Додати яйця, збити. Борошно змішати з розпушувачем, всипати до яєчно-масляної суміші. Перемішати. Внести горіхи і шоколад. Перемішати. Повинно вийти пластичне, не рідке тесто.
3. Сформувати два довгих, не широких ‘батончика’. Викласти на деко. Випікати при 180 гр. 30 хв. Дати охолонути 15 хв. Нарізати навскоси шириною близько 1 див. Допекти біскотті при 150 гр. 15-20 мин.