Морквяний торт домашній найсмачніший

улюблений Рецепт, але на численні прохання повторю в пості. Коли я згадую про нього, то додаю туди нові 😂 Як зробити Морквяний торт домашній найсмачніший рецепт простий. Крем в цей раз на білому шоколаді і він хороший👌 Можна використовувати маскарпоне або будь-сирний сир, як вам більше подобається. Якщо використовуєте маскарпоне, то збивайте швидко, недовго і акуратно, щоб крем не розшарувалося.

Інгредієнти

Корж.
Борошно 160 г
Моркву 160 р
Цукор 100 р
Волоські горіхи 75 р
Яйце 2шт
Масло вершкове (розтопити і остудити) 80 г
Ванільний цукор-10г
Кориця мелена/кардамон/імбир 1 стл
Сода 1чл
Розпушувач 10г
Сіль щіпка
Апельсинова цедра дрібна 2стл

Крем всередині.
Білий шоколад 100 г
Вершки 33-35% 200 р
Сирний сир 400 г
Ванільна паста 1 чл

Морквяний торт домашній найсмачніший покроковий рецепт

1. Корж. Морква подрібнюємо блендером в дрібну крупинку (можна на дуже дрібній тертці натерти..але мені так смачніше) Яйця збиваємо з цукром і ваніллю в пухку масу. Горіхи обсмажуємо на сухій сковорідці до рум’яного кольору і подрібнюємо. Поступово всипаємо борошно, змішану з спеціями, сіллю, содою і разрыхлителем.

2. Додаємо в яєчну масу сухі інгредієнти. Додаємо моркву, горіхи, цедру і масло Випікаємо при 180-200С до сухої сірники в кільці (діаметр 18 см, тоді можна розрізати на два коржі; якщо в діаметрі 16 см, то на три коржа; якщо в діаметрі 14 см, то на 4 коржі). Тут торт випікався в кільці 14см, розрізала на 4 коржі. Готовий корж або коржі повинні охолонути, загорнути в плівку і прибрати на ніч у холодильник. Потім промазати кремом.

3. Крем всередині. В гарячі вершки додати шоколад, перемішати до розчинення. Додаємо ваніль, сир, пробиваємо блендером в однорідну масу і потім міксером збиваємо в пухнастий крем. Збираю торт у кільці Можна просочити цитрусовим сиропом і додати ягідну/фруктову начинку, але діти люблять просто так коржі з цим кремом.

4. Верх і боки теж промазываю кремом Для фінішного покриття можна використовувати ганаш на білому шоколаді. 200 г білого шоколаду залити 100г гарячих вершків 33-35%, пробити блендером, закрити плівкою в контакт і прибрати на кілька годин в холодильник, можна на ніч. Нанести на торт і повернути в холодильник на 1-1,5 години для стабилизации.

Відео рецепт 👇