Вишневий пиріг з корицею без дріжджів

Все дуже просто і смачно. Як приготувати смачний Вишневий пиріг з корицею без дріжджів рецепт в духовці.

Інгредієнти

Для тесту:
Борошно 170 гр
1/2 ч. л кориці
Яйце 1шт
Цукор 2 ст. л
Молоко 50 мл
Слив. масло 60 гр.
Розпушувач 1пачка .

Вишня 300-400 гр .

Для топінгу:
Борошно
30-35 гр борошна
1/4 ч. л. кориці
1ст.л цукру
50 гр злив. олії

Вишневий пиріг з корицею без дріжджів покроковий рецепт

1. Розігріваємо духовку до 180 гр. Змастіть маслом круглу форму для пирога (у мене маленька, роз’ємна 17 см в діаметрі). Змішайте борошно, корицю, цукор, розпушувач. Додайте яйце, молоко, розтоплене вершкове масло. Замісіть тісто. Викладіть тісто у форму і вирівняйте поверхность.
2. Викладіть зверху вишню і злегка втопіть ягоди в тесті. Вишня може бути як свіжої, так і замороженою. Заморожену слід попередньо розморозити в друшлаке, щоб стекла зайва рідина. Кісточки, природно удалить.
3. У мисці з’єднайте інгредієнти для топінгу. Перемішуйте суміш до тих пір, поки шматочки не придбають розмір горошин, потім посипте сумішшю пиріг . Випікайте 35-40 хвилин(готовність перевіряйте дерев’яною шпажкою. Дайте пирогу охолонути, потім виймайте з формы.