Шоколадні цукерки з ягідним желе і кокосом

Знайшла ось ці ось цукерки) готувала їх давно, не давала рецепт, тому що жарко)) але зараз стало прохолодніше, так що можете пробувати готувати. Як зробити Шоколадні цукерки з ягідним желе і кокосом рецепт простий.

Інгредієнти

Мармелад:
300 г пюре морошки
100 г цукру 1
10 г пектину
100 г цукру 2
100 г інвертного сиропу
1/4 лимонної кислоти

Кокосовий шар:
200 р білого шоколаду
90 г вершків 33%
40 г какао-масла
40 г кокосової пасти

Шоколадні цукерки з ягідним желе і кокосом покроковий рецепт

1. Мармелад:
Змішати цукор 1 з пектином. У сотейнику змішати цукор 2, інвертний сироп і пюре, довести до кипіння, додати дощиком пектин з цукром і уварювати до 105-107 (йде близько 20 хвилин) ввести лимонну кислоту, перемішати і відразу вилити у рамку. Дати мармеладу застигнути, потім можна зверху залити ганаш.
2. Кокосовий шар:
Шоколад і какао-масло окремо розтопити. Вершки нагріти, залити ними шоколад, пробити блендером, додати какао-масло, знову пробити, в кінці додати пасту. Вилити ганаш на мармелад, зверху посипати все рубленим миндалем.

3. Залишити на добу стабілізуватися. Можна при кімнатній температурі (не вище 18°), можна прибрати в холодильник, якщо занадто тепло. Після нарізати порційно на цукерки, занурити кожну заздалегідь оттемперированный молочний шоколад.