Міні торт Медовик з брусницею в склянці з собою cake to go

Міні торт Медовик з брусницею в склянці з собою cake to go простий рецепт. Зберігайте цей тренд, щоб не пройшов повз вас 🔥 Рецептура розрахована на 3 склянки 250 мл! Самі стаканчики для бенто з’явилися у нас в асортименті, в білому і крафтовом кольорі! Знайти їх можна у нас на сайті і в усіх магазинах Тортомастер 😉

Інгредієнти

Для медового бісквіта:
👉 Яйце – 1 шт (С0)
👉 Борошно – 65 гр
👉 Вершкове масло – 35 гр
👉 Мед – 35 гр
👉 Цукор – 20 гр
👉 Сода – 1/3 ч. л.
👉 Сіль

Для брусничної начинки:
👉 Брусниця – 150 гр
👉 Цукор – 40 гр
👉 Кукурудзяний крохмаль – 5 гр
👉 Вода – 15 гр

Для крему:
👉 Сирний сир – 180 гр
👉 Сметана (25%) – 110 гр
👉 Цукор – 30 г

Вага одного стаканчика близько 200 гр!

Міні торт Медовик з брусницею в склянці з собою cake to go покроковий рецепт

1. 1. Вершкове масло з медом розтопити до однорідності. Ввести соду, залишити в сторону
2. Яйце збити з цукром і дрібкою солі до світлої маси (ручним міксером ~8 хв.).
3. Об’єднати яєчну, медову і борошняну суміш.
4. Розподілити тісто по пергаменту і відправити випікатися в заздалегідь розігріту до 170 градусів духовку, приблизно на 8-10 хвилин. Готовність перевіряємо шпажкою.
5. Готовий бісквіт остудити, розмолоти в крихту і використовувати.
6. Бісквіт можна зберігати в холодильнику до 5 днів в харчовій плівці

2. Для брусничної начинки:
1. Крохмаль розвести водою.
2. Брусницю з цукром довести до кипіння, в закипающую суміш влити розведений крохмаль, уварити начинку до густоти (близько 40-60 сек.)
3. Остудити і використовувати
4. Начинку зберігати в холодильнику до 5 днів в герметичній упаковці

3. Для крему:
1. Всі інгредієнти об’єднати і збити на середній швидкості міксера до однорідної, щільного крему
2. Використовувати відразу

Відео рецепт 👇