Кето торт Тірамісу ПП

Як смачно зробити Кето торт Тірамісу ПП простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Готую кето торт тірамісу, без глютену і без цукру. Торт нічим не поступається оригінальному рецептом тірамісу як за смаком, так і за текстурою, він сподобається всім любителям ніжних та запашних десертів.
А враховуючи, що в кето тірамісу замість цукру я використовував органічний підсолоджувач, а також немає глютену, торт підійде всім хто дотримується низкоуглеводного харчування, не вживає цукор і глютеносодержащие продукти. Торт адаптований для людей з низькою толерантністю до інсуліну і при діабеті другого типу.

Інгредієнти

Коржі:
Яйця – 4 шт.;
Сметана – 50 р.;
Эритритол – 70 р.;
Борошно кокосова – 70 р.;
Розпушувач – 10 р.;
Сіль – ¼ tsp.

Крем:
Маскарпоне – 500 р.;
Вершки – 300 р.;
Эритритол – 50 р.;
Ванільний екстракт – ¼ tsp.

Сироп:
Каву – 10 р.;
Окріп – 30 р.;
Коньяк – 20 р.
Посипання:

Какао-порошок.
Загальний вихід готового виробу склав 1 кг.

Кето торт Тірамісу ПП покроковий рецепт

1. В додаю яйця эритритол і сіль. Вимішую на високих оборотах міксера до отримання пишної, яєчної суміші. Додаю сметану, кокосову борошно і розпушувач. Недовго перемішую на низьких оборотах міксера. У форму для випікання з попередньо застелене пекарської папером, викладаю все кокосове тісто. Розподіляю тісто по формі. Прибираю форму з тестом в заздалегідь розігріту до 160 градусів духовку на 30 минут.

2. Для сиропу в каву вливаю окріп і перемішую. У кави додаю коньяк, при бажанні коньяк можна не додавати. Эритритол пробиваю в блендері до отримання эритритольной пудри. У маскарпоне додаю ванільний екстракт. Недовго перемішуємо міксером, щоб маскарпоне розм’як. Додаю эритритольную пудру. Перемішуємо міксером на низьких оборотах протягом двох хвилин. Вливаю холодні сливки.

3. Перемішую на середніх оборотах міксера, до отримання стабільного, вершкового крему. Остиглий бісквіт розрізаю на два коржі. На поверхню для складання торта наношу трохи крему для стійкості. Укладаю перший бісквітний корж пористої стороною вгору. Пропитываю корж кавовим сиропом за допомогою силіконової кисточки.

4. Викладаю більше половини крему на корж. Розподіляю крем по поверхні бісквіта. Зверху укладаю другий бісквітний корж. Пропитываю половиною сиропу. Додатково кремом за допомогою палетки, вирівнюю боковину торта. Рівномірно розподіляю крем по всій поверхні торта. Остаточно вирівнюю торт плоским шпателем.

5. Залишилися кремом, декорую торт по обідку, за допомогою насадки закрита зірка. Після декорування прибираю торт в холодильник мінімум на 3 години. Перед подачею, рекомендую торт обсипати какао порошком, через дрібне сито. Кето торт тірамісу вийшов дуже смачний і нежный.

6. Торт сподобається всім, хто любить цей традиційний італійський десерт. Кето торт не викликає скачки глюкози в крові і не стимулює інсулін, а тому це відмінний вибір для всіх, хто дотримується кето або стежить за своєю вагою. Обов’язково приготуйте кето торт тірамісу для себе і своїх близьких, впевнений їм понравится.

7. Рекомендації та особливості рецепта.
Низковуглеводний рецепт LCHF;
Кето рецепт;
Не містить глютен і доданий цукор;
Підходить при низькій толерантності до інсуліну (інсулінорезистентність);
Може бути адаптований під діабет другого типу;
tsp – чайна ложка;
Вага кожного яйця 65-70 р., (або категорія – Про);
Якщо яйця по 55-60 р., тоді 5 шт.;
Замість эритритола, можна використовувати інший органічний підсолоджувач;
Кокосова борошно багата значною кількістю рослинних волокон, які уповільнюють процес засвоєння вуглеводів і жирів, тим самим знижуючи загальну гликемическую навантаження при споживанні десерту;
Кокосову борошно можна замінити на мигдальну у великих кількостях;
Маскарпоне в цьому рецепті Bonfesto виробництво Білорусь;
Маскарпоне охолоджений;
Вершки не менше 33% жирності;
охолоджені Вершки;
Тара для збивання крему скляна або металева;
Тара крижана з морозильника;
Чим жирніше вершки, тим стабільніше крем;
Замість ванільного екстракту можна додати коньяк, ром або ванілін;
Кава розчинна (бажано арабіка);
Коньяк не обов’язковий інгредієнт у цьому рецепті;
Сироп для просочення перед нанесенням, обов’язково охолоджений;
Какао порошок темних сортів;
Час випікання може незначно відрізнятися від вказаного в рецепті;
Час випікання залежить від розміру форми, особливостей продуктів і функціональність духовки;
В цьому рецепті форма 21 див.;
Рекомендуються розміри форми 18-22 см.;
Розрізати бісквіт тільки після охолодження;
холодний крем Наносити на добре охолоджені коржі;
Эритритол можна перемолоти в эритритольную пудру як в блендері, так і в кавомолці;
Готовий крем зберігати в холодильнику;
Після складання, прибрати торт в холодильник мінімум на 5 годин для напитывания і стабілізації;
Обсипати торт какао порошком перед подачею;
Зберігати готовий торт не більше 3х діб у холодильнику;
Не допускається заморожування;
Країна походження Італія;
Оригінальна назва tiramisù.