Бісквітні тістечка Ніжний омлет з начинкою

Як зробити смачні Бісквітні тістечка Ніжний омлет з начинкою рецепт простий.

Інгредієнти

🔸Печиво:
✅4 яйця (білки і жовтки окремо)
✅70 г цукру (близько 4 столових ложок)
✅70 г борошна (близько 4 столових ложок)
✅1 чайна ложка розпушувача
✅1 упаковка ванільного цукру 8 р

🔸Начинка:
✅500 мл охолоджених вершків 30%
✅2 крем-фікс (загущувач для вершків)
✅3 столові ложки цукрової пудри
✅1/2 банку варення з чорної смородини

Бісквітні тістечка Ніжний омлет з начинкою покроковий рецепт

1. Розігрійте духовку до 180 ° С. Застеліть два дека папером для випічки. Жовтки збити з цукром і ванільним цукром до легкості. Потім додайте просіяне борошно і розпушувач і перемішайте на низькій швидкості. Білки збивають до жорсткої піни і обережно вмішують в масу. Маса жовтків буде густий, але не турбуйтеся – білкова піна її разжижит. В результаті утворюється ніжна пухнастий тісто. Перекладіть його в пакет, відріжте кінець і видавлюйте на деко овальні форми, довжиною близько 8-10 див. Вийде +/- 20 штук.

2. Помістіть деко в розігріту духовку і запікайте 10-12 хвилин, поки печиво не стане злегка золотистим. Після випікання дістаньте їх з духовки і дайте охолонути. Відокремте їх від паперу, а потім загорніть печиво попарно в той же папір, на якій вони були раніше випечені. Відкладіть приблизно на 10-15 хвилин, щоб дати повністю охолонути (не звертайте їх у рулон, вони повинні лежати рівно). Упаковка в папір означає, що печиво не буде сухим і жорстким, що полегшить згинання його пополам.

3. Начинка: Збийте охолоджені вершки і в кінці збивання додайте крем-фікс, змішаний з цукровою пудрою. Покладіть готову масу в кондитерський пакет з декоративним наконечником. Кожне печиво, тримаючи в руці, зігнути навпіл, всередину покласти ложечку варення, а навколо видавити вершковий крем. Посипте цукровою пудрой.